, ,

Egedal keramik i Elle Decoration UK

Galleriet Maud and Mabel London udstiller fast mine værker, og de har – sammen med andre kunstneres værker – udlånt mit keramik til boligmagasinet Elle Decoration. Temaet for artiklen hedder “Natural Harmony”, og fælles for værkerne er, at de henter inspiration i den japanske æstetik. Mine værker fra “Tierra”-serien er kommet med i novemberudgaven, og det er altid spændende at se, hvordan stylister og fotografer sætter værkerne i en ny kontekst.

Se med her:

Styling: Sania Pell

Fotograf: Rory Gardiner

De andre kunstnere, der er repræsenteret i artiklen: Martin & Dowling, Takashi Endo, Akiko Hirai, Kin Leung, Hannah Blackall Smith, Enriqueta Cepeda, Josephine Cottrell, Kenta Anzai, Louise Egedal, Nobue Ibaraki, Marie Eklund, Mariana Alzamora, Sofie Berg, Abigail Schama and Jack Doherty.

Fotograf på header-foto: Josephine Cottrell, Maud and Mabel London