,

The Curated Webshop

De seneste tider med global nedlukning har nok tvunget flere af os til at tænke “ud af boksen.” Flere butikker og gallerier, der udstiller og sælger mit keramik, er naturligvis også nødt til at følge restriktionerne. Det betyder, at det for tiden er lidt sværere at få fingrene i “en Egedal.”

Det vil jeg gerne gøre noget ved. Derfor har jeg udtænkt et nyt koncept, som både fungerer som et skiftende “udstillingsvindue” og som et eksklusivt salgssted: The Curated Webshop. Konceptet er tænkt som en midlertidig løsning, indtil verden er åbnet op igen. Det er med andre ord en unik mulighed, som jeg normalt ikke tilbyder.

Konceptet er, at jeg udvælger få værker ad gangen. Disse repræsenterer på en eller anden måde en familie / en enhed – på trods af deres forskelligheder danner de et harmonisk hele og er dermed en lille, kurateret udstilling. Alle værkerne er til salg, og det annonceres på Instagram, hvornår udstillingen skifter (følg med her.)

Når værkerne er solgt, eller jeg synes, det er på tide med en ny udstilling, udskifter jeg alle værkerne på én gang. På den måde får jeg vist et varieret udvalg af mit keramik, – og samtidig er det en en enkel måde at købe sin egen “Egedal” på.

Alle priser på hjemmesiden er inkl. moms og fragt til Danmark. Nysgerrig? Kig med her.