Denne gang har jeg fundet en ganske særlig serie keramik frem i arkiverne. Det er en serie, som er en af de første homogene keramiske serier, jeg har lavet. Den blev skabt og fotograferet i mit sommeratelier.

Sommeratelieret har til huse i en meget gammel, hyggelig stald med rustikke bjælker og kalkede vægge. Da familien og jeg flyttede på landet for snart fem år siden, var det mit værksted i et par år, inden jeg flyttede ind til de lækre industrilokaler med ovenlys i Erhvervsparken.

Serien her vækker minder om mit tilløb til at skabe rustikke, frie ting – og så er de skabt i et lysere ler, end det, jeg primært arbejder med nu. Der har også sneget sig et enkelt foto med af en af mine første “keramik-grafik,” hvor jeg trykker planter i porcelænsler. Keramikken her er fra 2013. Velkommen til mit flash-back.