Hvis du leder efter et bredt udvalg af keramik, kan jeg anbefale dig at tage et online-smut forbi unika-k.dk. Der er flere velkendte keramik-navne repræsenteret i deres online webshop, som drives af Tine Soelberg.

Tine har udvalgt nogle af mine vaser til unika-k.dk, og jeg er glad for at være repræsenteret i  den fine butik.

unika-k.dk skriver selv på deres hjemmeside: ”Hos unika:k finder du udelukkende keramik, der er håndlavet med omtanke og sjæl af de dygtigste keramikere – både danske og udenlandske. De er drevet af selve håndværket. Nytænkning, høj kvalitet og smukt design har højeste prioritet i deres arbejde. Det er vi vilde med. Faktisk er det rendyrket kærlighed. Og det har det været lige siden første håndlavede kop blev indkøbt hos en keramiker i Rønne. Siden er der kommet flere til. Ret mange faktisk… Men ægte kærlighed holder, og gennem årene er vi (unika:k) kun blevet bekræftet i, at det altså også gælder for vores kærlighed til originalitet, omtanke, bæredygtighed og personlighed hos det keramik, vi har.”

 

 

De ord lyder som musik i mine ører: Kærlighed til det håndlavede og bæredygtige design. Hvis du er blevet nysgerring og gerne vil vide, hvor du kan finde unika-k.dk, kan du finde dem via linket her.

Vil du gerne hoppe direkte til mine ting på shoppen, kan du følge linket her. God inspirationstur!