Jeg er inviteret til at være med på et rigtigt spændende keramikmarked. Nanna fra butikken Yonobi i København står for markedet, så der er garanteret et godt og bredt udvalg af keramikere. I skrivende stund sidder jeg og overvejer, hvad jeg skal præsentere på markedet.

 

Det, jeg glæder mig mest til at vise, er mine nye flasker i sarte pasteller. De er lavet af et ler, jeg fandt i Berlin og glasuren har jeg selv blandet.

Den bliver sart lilla/turkis/grå, og jeg synes de er blevet ret fine. Jeg medbringer også de rustikke, hvide flasker, som er helt monokrome.

Jeg glæder mig til at sætte det flot op, og vise alt det nye. Det bliver også dejligt at tale med kunderne, som det altid er spændende at få feedback fra.

 

 

 

Markedet holdes i det hippe ”Absalon,” som reklamerer med, at de er din ”udvidede dagligstue.” Det er et aktivt hus, og jeg har hørt, at maden dér er fantastisk.

De arrangerer alt muligt, og nu på søndag d. 2. april er det altså Keramik Forårsmarked. Det er fra kl. 10 – 16, og adressen er: Sønder Blvd. 73 1720 København V. Hop over og se, hvad de tilbyder på linket her.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvem der deltager, kan du smutte forbi Facebook og scrolle ned i historikken; der præsenteres keramikerne. Linket finder du her. Jeg glæder mig! Ses vi?