I søndags var jeg på inspirationstur. Turen gik til Formland i Herning, som er en stor begivenhed for købere og sælgere fra forretningsdrivende i hele landet. De viser de nyeste trends, og fordi de er ca. et halvt år forud – varerne kommer først i handlen til forår/sommer – tænkte jeg, det ville være et godt in-put.

Det var fint at se de forskellige stande, tale med nogle af udstillerne, og i det hele taget suge stemningen af entrepeneur-ship til mig. Formland havde lavet et kæmpe arbejde, og udstillerne havde lavet nogle virkelig flotte stande.

Jeg var især glad for at opleve området med upcommers og food-området. Virkelig gennemført! Selvom jeg kom for at se standende, så endte jeg alligevel med at fotografere gulve, blive inspireret af væggenes struktur i indgangshallen og farverne på det slidte betongulv… Så jeg har slet ingen fotos af produkter, udover et close-up af en lampe, hvis rytme og struktur tiltalte mig. Det siger lidt om mit fokus, som altid ender med: Struktur, rytme, kontraster – som så igen kan omsættes til et visuelt udtryk.

 

 

Turen til Formland har fået mig til at tænke på, hvor lang tid der går, fra et produkt udføres, til det kommer i handlen. Det er et kæmpe maskineri med hele marketingsdelen, i forhold til at drive forretning og komme ud med produkterne. Derfor blev jeg også ekstra glad for at se min keramik i et blad, som netop er udkommet. Det er en fin eksponering, og billederne er så flotte.

Bladet hedder Alt Interiør, og har en artikel, hvor bl.a. mine ting bliver vist. Kira Brandt, en dygtig interør-fotograf fra København, har fotograferet keramikken. Virkelig flotte fotos, og skønt at se mine ting i spil med andet interiør i et rigtigt set-up. Det er dejligt at få tingene vist, hvor de hører hjemme: I rigtige hjem med rigtige mennesker, som sætter pris på håndlavet æstetik. Efter eksponeringen i bladet og inspirationsturen til Formland glæder jeg mig til at komme i atelieret igen.