Disse dage styles, fotograferes og redigeres der på livet løs. Jeg er i gang med at opdatere og synliggøre min keramik online. Det foregår via en ekstern side, som eksklusivt sælger og viser mine værker.

1Jeg er stadig at finde i gallerierne og butikkerne, som er listet til højre her på bloggen; men efter forespørgsel på, hvor mine ting kan købes online, er der arbejdet intenst på at opbygge et nyt site.

Derfor kan du nu også handle min keramik online på: UNIKAKERAMIK.COM. Siden er allerede i luften, og den vil løbende blive opdateret med nye værker. Tag et kig på den, linket er her.

Det har været inspirerende og skærpende at skulle forholde sig det kreative bag et kamera. Det er skønt at style opsætningerne og beskære fotoet bagefter og se, hvordan kompositioner og farver bidrager til at skabe fokus på keramikken.

Det er en både givende og krævende og proces! Det giver et fornyet blik på mine egne værker.

flaske 3 smaa pixEfter en del dage bag kamera og computer må jeg indrømme, at jeg glæder mig til at få fingrene i leret igen. Jeg elsker det håndgribelige arbejde og processen med at skabe noget nyt.

Som navnet antyder sælger UNIKAKERAMIK.COM kun unika værker. Hvad unika betyder, kan du læse mere om i mit tidligere blogindlæg her.

Der er kun én af hver ting, så hvis der står ”udsolgt”, kommer der altså ikke flere!

 

 

 

 

wabi vase m krads vase sm krukke 2 sm