En del af mit arbejdsdag indebærer stille koncentration i enrum. For nogen er det et skrækscenarie; for mig er det ren lykke. Når jeg har siddet og nørdet med teknikker og finesser, glæder jeg mig til at dele det nye, jeg har barslet med.

flaskeNår jeg rammer virkeligheden udenfor mit atelier, er det derfor spændende at se reaktionen.

Udenfor atelierets koncentrerede stilhed er det skønt at møde engagerede kolleger og andre ”keramik-o-maner”: Folk, der ligesom jeg, får et kick ud af at se på og leve med æstetisk keramik. – Når der er forståelse og genklang.

Derfor er det mig en særlig glæde at fortælle, at man nu kan finde et udvalg af mit keramik i København hos Yonobi. Yonobi er både en fysisk butik og en webshop.

Butikken er ejet og drevet af Nanna, som jeg vil betegne som en fuldblods keramikentusiast. Hun forhandler virkelig smuk og håndlavet keramik, og jeg er meget glad for at være repræsenteret i hendes butik.

 

kuglevase

Yo no bi er et japansk udtryk, og betyder – groft oversat – ”skønhed fremkaldt gennem anvendelse.”  Det er helt i tråd med min begejstring for det japanske univers og deres ”Wabi-sabi” æstetik (se mit forrige blogindlæg her.)

Derfor er det en ekstra stor glæde at dele hylder med de andre fine sager, som Nanna selv har været rundt i verden for at udvælge.

Jeg glæder mig over at kunne findes i de nye omgivelser, både online og i den fysiske butik, som du finder her.

 

vase

 

 

Yonobis fysiske butik har også et værksted, man kan besøge. Det ligger i et charmerende, gammelt byhus, og adressen er:

Ny Kongensgade 11, 1472 København.

Kontakt venligst Yonobi for åbningstider.

De viste værker i dette blogindlæg sælges hos Yonobi, både online og i deres fysiske butik. Der er et direkte link til værkerne her.