En af goderne ved at være rykket ind i de rå industrihaller i Erhvervsparken er, at jeg har fået kolleger! Vi holder til i “Kunstnerhallen” hvor der er højt til loftet og rå omgivelser. Det passer mig rigtig godt. Vi arbejder i hvert vores værksted, og har derudover et stort fællesområde. Nu har du mulighed for at besøge os!

 

Det sker på fredag, hvor jeg og de andre i kunstnerhallen smækker dørene op på vid gab, og inviterer alle julerier-i-kunstnerhallen-invitation-2016-ctil at se det sidste nye fra værkstederne. Det sker i kunstnerhallens fællesområde.

Der vil være glas, keramik, anderledes juledekorationer – og god stemning! Vi har også fået husets vinekspert med på idéen, så der er noget for enhver smag. Erhvervsparken må siges at være et alsidigt sted!

Personligt synes jeg, det er sjovere at pynte til jul med fine sager lavet i hånden – og det er der rig mulighed for at finde denne dag.

 

header-julekugler2Udover at vise de nyeste værker, vil jeg også glæde mig til at vise mine nye keramiske unika julekugler. Jeg skrev om dem i sidste indlæg, og jeg er glad for at fortælle, at de nu er flyvefærdige og online hos unikakeramik.com, samt i The Studio Gallery i Odense.

De, der kommer til juleåbent i kunstnerhallen d. 2/12 vil få glæde af et særtilbud på julekuglerne.

Jeg glæder mig til at skyde julesæsonen i gang og hilse på nye og kendte ansigter!