Der sker nye ting i atelieret for tiden. Jeg er igang med at omrokere og omorganisere. Det betyder, at min hjemmeside nu udelukkende fortæller om inspirationen, tanker om det kreative og processerne, og at salget nu foregår via andre sites og gallerier. Du kan stadig skrive til mig og høre nærmere ang. et bestemt værk, eller spørge til udsmykningsprojekter.

unikakeramik

Ønsker du at købe min keramik, kan henvendelse ske hos The Studio Gallery i Odense samt online hos UNIKAKERAMIK.COM. Malerierne vil jeg poste billeder af, og det vil i den forbindelse fremgå, hvor værket kan rekvireres. Spørg gerne, hvis du er i tvivl.

 

En gang i mellem holder jeg åbent hus i atelieret, og da vil det være muligt at få en snak med mig om det, der rører sig. Der hjemtages kun værker fra gallerierne til disse arrangementer efter forudgående aftale med de respektive gallerier, som stadig forestår handlen.