I år er det 20 år siden, jeg startede på kunstskole. Det skal fejres godt og grundigt, og derfor holder jeg en jubilæumsudstilling. Der vises tidlige værker, både fra kunstskoletiden og i årene derefter. Der vil også være nyt unika keramik. Og! Så løftes sløret for de nye ting, jeg eksperimenterer i mit ”laboratorie!” Jeg kan afsløre, at det indbefatter kul, ler og pigment på både lærred og træ. Det er i eksperimentet, jeg finder gnisten til at arbejde videre – det er der, min styrke ligger. Det er derfor, jeg arbejder med unika; når først jeg har fået udtrykt det, der ligger latent, må jeg videre med nye værker.

Rammerne til udstillingen er i de super rå industrihaller som ligger i kort afstand fra Odense. Det er i Erhvervsparken i Tommerup St. I tidligere tider har hallerne været brugt til hørvævning med det fedeste ovenlys. Jeg glæder mig meget til at kombinere hallens råhed med mine rå værker.

På dagen vil der også være en happening! 20 år som kunster er en milepæl med stor betydning for mig. Derfor vil det glæde mig utroligt meget,hvis jeg i denne anledning kan skabe en dimension, som kan sprede glæde, der kan have betydning for andre.

Som en del af min jubilæumsudstilling inviterer jeg derfor alle gæster til at deltage i tilblivelsen af et rustikt maleri. Det sker  ved en sjov og anderledes happening på udstillingen.

Det unikke maleri, som vil blive det synlige aftryk af dagen, vil efterfølgende blive sat på aktion – og beløbet ved salg går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.